Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

201-300

 

 1. ZöldöblösköcsögötörököltÖdön.Zöldöblös köcsögfölöttbögöly röpködött,sköpött. Ödönhörgött-Dögöljbögöly!Srögttönlökött köcsögtörött,bögölydöglött. Ödönröhögött, Hö-Hö
 2. ÖRÖMMEL ÉRTESÍTEM, HOGY ÖN MEGNYERTE NYEREMÉNYAKCIÓNK FŐDÍJÁT, EGY 3 HETES CIGÁNY GYEREKET. AMENNYIBEN ELMULASZTANÁ AZ ÁTVÉTELÉT POSTÁZZUK AZ EGÉSZ CSALÁDOT.
 3. A szán lerohadt, a rénszarvasok megléptek. A kéménybe szorultam, a bokám bebasztam, a krampuszok kurváznak. Az idén mászkáljon a faszom! Üdv: a Mikulás
 4. Szeretlek,mert drága vagy nekem!Szeretlek,mert nem kell sokáig füzni,hogy járj velem. Szeretem a nyelvedet,és élvezettel hatolok beléd,mert te vagy a kedvenc cipőm!
 5. Tisztelt ügyfelunk! Készülékét IMEI száma alapján azonosítottuk! GSM készülékéről illegális kódokat küldott, amely bűntetőjogi eljárást von maga után!
 6. Szolgáltatónk fellép az illegális tartalmú, közszeméremsértő SMS üzenetek ellen, ezért az Ön SIM kártyáját letiltottuk, Ön ellen rendőrségi eljárást indítottunk. Rendőrség
 7. FIGYELEM! Ez egy mobiltelefon vírus. 5 perce van rá, hogy 3 ismerősének továbbküldje ezt az üzenetet. Ha nem tesz így számlájára 50000Ft terhelődik.
 8. A legújabb amerikai felmérések szerint azok a férfiak akik ágybavizelnek és gyengék a szexben, azok a jobb kézben tartják a telefont mikor ezt az SMS-t olvassák!!!!
 9. Az egyetlen dolog a világon, amiért a férfiak azon vitatkoznak, hogy kinek van kisebb ... a mobiltelefon.
 10. GSM operátor: a jobb térerő érdekében helyezze a telefonkészüléket a földre, álljon rá, és emelje magasra a kezeit!
 11. Kopaszodó fejedet ne gyötörjék tőbbé gondok, fonjak át a nyakad feher női combok. Boruljon a szemedre a pina bőre, és hiányzó hajadat pótolja a szőre!
 12. A Magyar Természetgyogyászok Szövetsége gratulál Önnek abból az alkalomból, hogy Ön az egyetlen, aki szájrátétellel tudja gyogyítani a fitymaszűkuüetet…
 13. Tájékoztatjuk, hogy legutobbi hívását a BRFK rögzítette. A hangszalagot bizalmasan kezeljük, harmadik személynek nem adjuk ki. Pannon GSM
 14. Forróságtól izzadva vágyom Rád! Nyelvemmel akarom érezni minden négyzetcentimétered, s élvezni, amint zuhanyként hűtöd le tüzelő testemet! Imádlak csokifagyi!
 15. Szia Kata vagyok! Van még egy Pepsid?
 16. Error! User IQ is too low!!!
 17. Tisztelt Ügyfelunk! Sajnálattal kell közöljuk, hogy a pumpálos puncivadász önkielégitőnk elfogyott, ezert mást kell választania! Tisztelettel:TeleShop
 18. A Westel legújabb szolgáltatása: ha Ön rendelkezik vibrációs akkumulátorral ellátott telefonnal, dugja a seggébe, és mi percenként felhívjuk.
 19. Bocsánat, de egy nap csak egy emberhez tudok kedves lenni. És ez nem a te napod, HÜLYE SEGGFEJ!
 20. Az Ön telefonjának az akkumulátora túllépte a megengedett hőmérsékletet, ezért azonnal helyezze hideg víz alá!
 21. A pénz magában nem boldogít! A boldogsághoz szűkség van házra, autóra, nőkre is!
 22. Nincs olyan karom mint Arnoldnak, nincs olyan szemem mint Brad Pittnek, nincs olyan hasizmom mint Mel Gibsonnak, de ugy nyalok mint LASSIE.
 23. FIGYELEM! Azonnal vegye ki a SIM-kártyát! 5,4,3,2,1... túl késő! Holnaptól maga lenni a török ALDICOM szolgáltató ügyfele. Merhaba!
 24. A Magyar Sakkszövetség örömmel értesíti, hogy megtalálta Önben a kabalafiguráját! Nem... nem... Ön nem a kiraly, hanem a sötét paraszt.
 25. Gratulálunk Ön megnyerte akciónk fődijat, 100 000 Ft ingyen beszélgetést! Mazli Rt.
 26. :?¤*?eZ*??EEgY#??gSM*#VirůůS¤?? FelOOran??$bElül#%kuldĽ *?tovabbć??kulONBEen??ś?zSeblamp aA???§lESZ*?atelEfonodbul!??¤ a technika oRdog e
 27. Az Ön mobiltelefonja bűncselekményből származik. Munkatársunk érkezéséig maradjon ott, ahol most van. BRFK Akciócsoport
 28. Az Ön környezetében bombát erzékeltek a műszereink, haladéktalanul hagyja el a területet! Tűzszerészet
 29. WARNING!!! Critical ERROR! This message is a MobilPhone VIR...
 30. Helló! Én egy marslakó vagyok, belebujtam a mobilodba és most az ujjaiddal izgatod a nemi szervemet. Látom, hogy Te is élvezed... mert mosolyogsz.
 31. Ez egy GSM vírus! A SIM kártyája törlésre kerül. Folyamat indul. brrr, brrr, brrr. Kész, Ön ezentúl Romacom ügyfél.
 32. Az Ön telefonja zavarja hálózatunk működését, ezért kérjük helyezze a készüléket a földre és páros lábbal ugorjon rá!
 33. Az SMS-központot jogosulatlanul használta. Eljárást kezdeményeztünk Ön ellen. / Unauthorized use of our SMSC. Further attempts will be prosecuted.
 34. Ha a hülyeségtől ordítani lehetne, neked nem is kellene mobiltelefon!
 35. Az Ön mobiltelefonja megsértette a Magyar Honvédelem titkos frekvenciáját! A problema elhárítása érdekében azonnal hívja a Technikai Ügyeletet: +36308000909
 36. Az Ön készülékében egy önmegsemmisítő chipet érzékelt a hálózatunk, mely 10 perc múlva aktivizálódik. A bekövetkező detonáció miatt azonnal dobja el a telefonját!!!
 37. Mi a teendő ha a multiplikátoros telebabratorban nem zigál a gagyugó, és nem öböröl a huppancs?
 38. Simogatsz, becézel, érzem már a lábam közét elöntő nedvességet. Lassan a hátamrafektetsz és gyengéden levetkőztetsz. Hurrá, új pelenkát kapok!!!
 39. Megérintettem. Olyan kemény volt és hatalmas. De erőt vettem magamon és nem kaptam be, hanem lehuzogattam a bőrt róla, majd szopogatni kezdtem az Őszibarackot.
 40. Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a e havi mobilszámlája átlépte az 500000 Forintot. Ügyfelszolgálat
 41. Lemerültem, sürgösen hivj fel ezen a számon: 06 1 3171888
 42. Tököd szőrös, vörös csöcsök közt szörföz vörös ördög(öttömöd),örömök között röhög.Pöcsöd csöcsök közt tömölöttyöt öntöz. Köbös tőgy röhög: köllött csöcs? Pöcs!
 43. Hosszú és kemény, beveszed a szádba, ide-oda mozgatod, egyre mélyebben, egyre gyorsabban, már valami fehér folyik a szádból, mikor végre kiveszed a FOGKEFÉT!!!
 44. A szerelem definiálhatoan amorfizálodott periférikus komplexum, ahol pszeudoindividualisztikus egocentrumban kinálja a 'De jó baszni!' érzést...
 45. Totál fatál barometál elszállt huggyultagyú fövadbarom vagy-e? Pörzsölte-e már le felhámréteged jelentösnek mondható hányadát a maxra gerjesztett hangfal?
 46. Ez egy agyfelfrissítő program... Keresés... Keresés... Keresés... Hiba! Az agyat nem talalom. Eljárás befejezve.
 47. Imádod édes testemet. Szereted,ha a szám a szádhoz ér.Fellegekben jársz, ha testedben érzed meleg cseppjeimet. Vajon ki lehetek? Nem tudod? JIM! JIM! JIM BEAM
 48. Tudom, rosszul fog esni amit most írok, hidd el nekem sem könnyű, de valakitől meg kell végre tudnod az igazságot........A télapó nem létezik! :)
 49. Wake up, Neo! The Matrix has you!
 50. Kotyogó klotyó felé totyog a lotyó, de már késő, mert a rotyogó gatyóból potyog a motyó
 51. Kicsiny orrlyukam hamvas tartalmából parányi gombocot formázok, s hajítom feléd, mire te kétsegbeesve üvöltöd: Hagyj, elég! A hátsomat fordítom feléd.
 52. A SEX perc, melyben kiegyenesedett, megmerevedett szervedet egy csecses egyedbe vezeted be, emellett kezedbe mellet veszel, s feneked fel-le emelgeted!
 53. Most a világon 630millió ember alszik, 300millió eszik, 2.2millió szeretkezik. És csak 1 birka olvassa ezt az üzenetet!
 54. Tegnap éjjel kétségbe esve kerestelek! A csupasz testemen akartalak érezni! Aztán nélküled kellett elaludnom! Hol voltál te hülye pizsama?
 55. Itt állok előtted, combjaid lágy ölelésére szomjazom. Kérlek ülj rám finoman és kapaszkodj belém!... A Te egyetlen mérleghintád.
 56. Hiaba vagy bika, felso tested fika.
 57. Hiaba vagy tehetseges,
 58. a peniszed nevetseges.
 59. Fonnyadt zacskod aszott,
 60. sok szaros picsat baszott!
 61. Élj úgy, ha lepereg előtted életed filmje, ne tudd eldönteni: kalandfilm volt vagy pornófilm!
 62. BIPP,BIPP... Neo... The matrix has you! Follow the white rabbit!
 63. Tisztelt előfizetőnk, biztonsági okból megváltoztattuk PIN-kódját, új PIN-kódja: 1111. Tisztelettel: PANNONGSM.
 64. A szerelem definiálhatóan amorfizálódott periférikus komplexum, ahol a pszedoindividuálisztikus egocentrumban kiváltja a de jó baszni érzést...:))))
 65. Láttam szőrős hörcsögöt, szirup szörpöt szörcsögöt. A szőrős hörcsög szörpöt szőrcsög, és rájöttek a hörcsög görcsök.
 66. Szia! Ne haragudj, hogy ezzel zavarlak, de nem tu#n### egy ###!!!+#$"ˇ~~#, nagyon fontos lenne! Előre is köszi!
 67. Hajad ritka, az is deres, végbeled meg aranyeres. Segged fonnyadt, faszod béna, olyan mint egy rothadt répa.Nem is jó az többet másra, csak néha a hugyozásra.
 68. Forróságtól izzadva vágyom rád, Nyelvemmel akarom érezni minden négyzetmétered s élvezni amint zuhanyként hűtöd le a tüzelő testem! Istenem imádlak Csokis fagyi!
 69. Sajnálattal közöljük, hogy a Pumpálós Puncivadász önkielégítőnk elfogyott, ezért mást kell választania! Kérésére katalógust küldünk önnek!
 70. Mi az? Hosszú, kemény, ha beveszed a szádba és ki-be tologatod egyre gyorsabban, akkor valami fehér folyik ki a szádból? Na mi? Hát a fogkefe.
 71. Kopaszodó fejed ne gyötörjék gondok, fonják át a nyakad szőrös férfi combok, boruljon nyakadra, majd a pénisz bőre és hiányzó hajad pótolja a szőre.
 72. Szeretlek, imádlak, megeszlek, kihánylak!
 73. A farok definíciója:
 74. 1-10évig vízmű
 75. 10-20 hajtómű
 76. 20-30 erőmű
 77. 30-40 remekmű
 78. 40-50 életmű
 79. 50-70 emlékmű
 80. 70 fölött bőrdíszmű
 81. Boldog vagyok miota megismertelek!vágyakozva gondolok rád mindig!Alig várom.hogy kibontsalak és élvezettel végignyalogassalak!Te drága MAGNUM,imádlak!
 82. Szeretem a számba érezni a nyeledet, szeretem ha a számba vered a habodat, szeretm ha finoman dörzsölöd a lyukamat jó veled kefélni te drága fogkefe!
 83. A telefonoddal szórakozol, ahelyett, hogy előre néznél?
 84. gJHGA/"oFG"o=§OP6WUDGKAAYD26DS/
 85. "000000000SDytkdkahYDDDDDDÍ
 86. OtuDOA=d(Ö§'Ö"/EW§2220)"§§§§/Ö=ÜÜ+'/=%
 87. (/§!(""§'""""ZIrpi20P§(1r2p)
 88. R'=0p@@veqpihhW=§"T"="§'§Ö"(Ö§ZÜZW"
 89. Bocs, van ARJ.-od a mobilodon?
 90. Tisztelt Uram korházunk a maximális diszkréció érdekében mostantó SMS formájába küldi el diagnózisait. Az ön merevedési problémáit a prosztatájára csavarodott bélféreg okozza! Kérjuk azonnal fáradjon be klinikánkra további konzultációra!
 91. Tisztelt elofizetönk, kérésére letöltöttük memóriájából telefonkönyvét és üzenetét továbítottuk az ott szereplő számokra. Az ön üzenete: BASZÓDJ MEG!
 92. Béla! Tudd meg, hogy utállak, szakítani akarok, és ezt elküldöm minden ismerösödnek SMS-ben! Laci
 93. Gratulalunk,Ön a Melegek Szövetségének teljes jogú tagja lett.Ne feledje,mi mindig Ön mögött állunk :)
 94. Mostantol kezdve átveszem az iranyítast.Te azt hiszed ez csak érzékicsalodas.És ez így is van rendjén... THE PHONE HAS YOU
 95. Bocsika,ez az sms félrement.Visszaküldenéd? :)
 96. Most kaptal egy sms-t.És,mi van akkor? Azthiszed menö vagy? :)
 97. Laza vagyok, szétesem, kezemben a GSM. Ágyban fekszem meztelen, gyalulnék én rendesen. Ha te is akarsz én velem, hívjál fel a telcsimen!
 98. Amikor a törpék hazaérkeztek a bányából, Hófehérke szép sorban leszopta őket, majd végül így szólt: Na, ez a hét is gyorsan elment.
 99. Beleültem, kicsit féltem. Kinyitotta, majd belehelyezte. Ki-be mozgatta, és utána kihúzta. Egy kicsit véreztem is, hisz ez volt az első... foghúzásom.
 100. Eddig sokáig rosszul ragoztuk a következo szavakat: LÁNY-NYAL, LEGÉNY-NYEL, ma mér tudjuk a helyes ragozást, LÁNY-NYEL, LEGÉNY-NYAL! :))))))))))))))))))
 101. Ajtónkon kopogtat már a hideg tél is, ilyenkor fázik igazán a pénisz.Sapkánál sálnál jobb a meleg p..a! Találjon meg téged is egy sexőrült liba!
 102. Lábunk között a rúd és a két kerék repít előre!.................(már megint te gondoltál rosszra,én csak a:KERÉKPÁRRA)
 103. Mi a különbség a Q betű és közötted?-Semmi! Mindkettő egy nagy nulla kis farkincával!
 104. Van egy igazi túlélő késem! Túlélte már a nagyfatert és a fateromat is! HAHAHAHAHA
 105. Mi a neve a cigány mobilnak?...Motoroláh
 106. Szörcsögj sört vagy fröccsöt, nem lessz soha heregörcsöd!
 107. Itt mindenki hülye csak én vagyok Vitray...
 108. A szerelem olyan mint ha behugyoztál volna a gatyádba!Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a meleget!
 109. Az eszkimók első törvénye így szól:Kunyhó mögül,sárga hóból nem eszünk...!
 110. Az elkövetkező időben ne keress, ne hivj, ne irj SMS-t. Gyakorlok. Az országnak király kell.
 111. Nézem a csillagokat és Téged látlak, nézem a napot, és Téged látlak,nézem a világot és Téged látlak... Menj már arrább, nem látok tőled semmit!
 112. Mi lett volna, ha Jimmy felakasztja magát? Ringó Sztár...
 113. Mostantól Ne irj! Ne telefonálj! Ne zavarj! ÉNEKELNI Tanulok! Magyarországnak Új KIRÁLY KELL!
 114. Ma divatosak a kis autók és a kis mobilok is,de eljön az idő,amikor divat lesz a kis fasz is, és akkor te is nagy vagány leszel!
 115. Tudjátok mi az abszolút lehetetlen? -Jimmy koncert a BS-ben!
 116. Az ön horoszkópja a következő napokra: rengeteg dicséretet kap munkatársaitól, virágözön árasztja el. Ezen ne lepödjön meg, minden temetés ilyen.
 117. A nő olyan mint egy demoprogram:vagy korlátozott a használati ideje,vagy a legjobb funkciói vannak letiltva,vagy állandóan b*szogat,hogy regisztráltasd.
 118. Ezen remegő kezemben lévő, hegyes, veres és véreres pecsemet,ezennel renyhe és peshedt testedbe belevezetem
 119. Tisztelt előfizetőnk! Az Ön készülékébe szerelt elektronikus hőmérönk jelezte, hogy annyit dumál a mobilján, hogy ha nem fejezi be, menthetetlenül kihül a gyomra! xKöszönjük.
 120. Gratulálunk! Ön az első,aki képes volt annyit szarakodni a telefonjával, hogy vécén ülve hagyta, hogy beköpjék a legyek!
 121. Uram! Ne lepodjön meg az Ön telefonját ért sérelmeken, mert az TÉNYLEG HÁNYÁS SZINŰ!
 122. Tájékoztatjuk, hogy a szépirodalom klasszikusai SMS-en szolgáltatásunk keretében ön által megrendelt Háború és béke továbbítását 20Ft/140 karakter egységáron megkezdtük...
 123. Ötre jövök szeretkezni, ha késnék, kezdd el nélkülem.
 124. Mindenkinek hinnie kell valamiben. Azt hiszem, iszok még egyet.
 125. Mindennek ellen tudok állni, kivéve a kísértést.
 126. Ez a kisugárzás, ez a mosoly, ez az intelligencia, ez a helyes arc és mindenekelőtt ezek a gyönyörű szemek, de most már elég rólam. Te hogy vagy?
 127. Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsűtő, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, amiknek nincs haja és üvöltenek a samponok?
 128. Élj úgy, hogy ha lepereg előtted életed filmje nehezen tudd eldönteni, hogy kaland- vagy pronófilmet láttál.
 129. Ujjaid közé fogod és a szádhoz emeled, nyelveddel finoman megtámasztod, elmosolyodsz, fogaiddal gyengéden megharapod, hogy kijöjjön a MAG.
 130. Felmentem hozzá,győzködött,azt mondta nem fog fájni.Meggyőzött,félrehúzta a bugyimat és benyomta.Oh,de fájdalmas tetanusz!
 131. Elvis király volt, meghalt! Jimmy király volt, meghalt! Kezdek félni...
 
 
 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.