Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

101-200

101.: Van egy dolog, ami nagy es kemeny, ha beveszed a szadba es ki-be huzogatod, idovel fehér lé kezd folyni belole... Ez a fogkefe

102.: Szeretném nyállal feltölteni belső combod ráncos üregeit, miközben forró vizeletedet mellkasomra folyatod szét. Vazelines ajkaid csillogása erekcióra fakaszt...

103.: Imádom ha te vagy fölül,igy meleget érzek belül.Hosszú ujjaid a fellegekbe visznek,ugye bedöltél e viccnek?Ez nem is lenne uncsi de sajnos ez a pulcsi..!

104.: Köszönjük, hogy igénybe vette szolgáltatásunkat. Eddigi átirányítások száma 19.

105.: Köszönjük, hogy igénybe vette szolgáltatásunkat. A 170 forintos kezelési költséget minden alkalommal levontuk kártyájáról. Eddigi szolgáltatások ára (15 db) 2380 forint.

106.: Köszönjük, hogy igénybe vette szolgáltatásunkat. A 15400 forintos szolgáltatási díjat a havi számlájához írjuk.

107.: Élvezem ajkaid gyürüjét, cserébe az élvezetért szádba juttatok egy kis lét, és szomjad nyomban tovaszáll mert én vagyok a szívószál !

108.: Vágjál bamba képet! IGY! MOST JÓ!

109.: Probalj okos képet vagni! Aaa, mindegy, hagyjuk...

110.: Fogadd meg barátom kedves szavaimat! Ne tartsd féken soha perverz vágyaidat. Kefélj agresszíven, sőt légy néha durva; Fertőzzön meg téged is egy vérbajos kurva!

111.: Minden rendes férfi most a barátnőjével van vagy egy utszéli nővel kefél, de te amilyen buzi vagy most is csak a telefonod nyomkodod!

112.: Mára megváltoztak a -val, -vel hasonulási szabályok. Régebben úgy tanultuk, hogy legénnyel, lánnyal, ma viszont így mondják: legény-nyal, lány-nyel!

113.: Csöpi fogja öcsi pöcsét, öcsi fogja csöpi csöcsét. Kemény volt a Csöpi csöcse, felállt tőle öcsi pöcse.

114.: Amikor meglátod, barna és fexik. De ha izgatod feláll ..... de én félnék a barna medvétől!

115.: Reggel, mikor az ágy kivet, első gondolatom te vagy, csak rád vágyom! Te vagy az életem, az álmom! Kávé, kávé mindenárom!

116.: Szereted simogatni a nyakam? Szereted nyalogatni a szám? Szereted nedvem a szádban érezni? Ki vagyok én? Hát egy üveg Balleys!

117.: Mosolyogj, ez a második legjobb dolog, amit a száddal csinálhatsz.

118.: Hiányod mindig megvisel; nélküled lenni szörnyü érzés. Percekig csak ülök és azon gondolkodom,hogy ki vitte el a WC papirt!

119.: Járjad az életed boldogan,vidáman, ne legyen hiányod borban és pinában. Legyen mindig kéznél a söröd, lányok szopják vörösre a tököd.

120.: Az öngyilkosság egyetlen társadalmilag elfogadott formája,ha halálra szeretkezed magad! Ugyhogy ha eleged van a világból,csak szólj és én szivesen segitek!

121.: Szeress ugy, ahogyan én szeretlek téged. Szeretkezz velem annyiszor,ahányszor kérlek. Olvaszd ki a szivemet a jégböl, sose lesz elegem a töled kapott kéjböl!

122.: Ezt az üzenetet 3000 éve inditották utra a Galaxis egy távoli bolygojárol, azzal a feladattal. hogy megtalálja a legnagyobb marhát a földön. A küldetés véget ért!

123.: A szesz hatalmas istene gyujtson világosságot elborult agyunkban, az alkohol fényeskedjék, tévutra futott életünk alantas csillagösvényén.

124.: "Aki a szarral hadakozik, szaros lészen az maga is." /Balassi Bálint/

125.: Ha egyedül vagyok a szobában, akkor ember vagyok. Ha bejön egy nö, férfi leszek. És annyira vagyok férfi, mint amennyire nö az, aki bejött a szobába.

126.: Amikor annyira le vagy törve,hogy még ahhoz is fel kell emelned a fejed,hogy lenézz, akkor üssed a lábad egy darabig,legalább attol jobban leszel,amikor abbahagyod.

127.: Tegnap rád gondoltam fürdés elött, és elöntött a forroság! Utánna vettem észre, hogy csak a meleg vizet nyitottam meg.

128.: Az élet minden napján emelkedik azoknak a száma, akik kinyalhatják a seggem! A mai naptol ön is közéjük tartozik.

129.: Amikor meglátlak, tudom, hogy szeretlek. Gyönyörü szemeiden amikor megcsillan a napfény, az maga a gyönyör. Imádlak te ellenálhatatlan szölöfürt!

130.: Reggel nem tudok enni mert rád gondolok, Délben nem tudok enni, mert rád gondolok, Este sem tudok enni, mert rád gondolok, És éjjel nem tudok aludni, mert éhes vagyok.

131.: Szerettem volna neked valami okosat, szépet, izgatót, szexiset küldeni, de nem fértem fel a kijelzőre.

132.: George W Bush nevében köszönjük,hogy az elöző sms-vel aktivizálta és elinditotta Moszkva felé nukleáris tölteteinket.

133.: Jimmy király volt, meghalt. Elvis király volt, meghalt. Most már egy kicsit kezdek én is félni.

134.: SEX is like NOKIA: connecting people

135.: Én egy orgazmust okozó SMS vagyok, tudom, hogy Élvezed, mert látom, hogy mosolyogsz!

136.: Szia! Én vagyok az. Gyere ide ahol vagyok. 10 perced van.

137.: A nők akkor érik el a csúcspontot, amikor a férfiak a mélyponot.

138.: A főnököm belevaló ember volt! Egyszer felmászott a szemétkuka tetejére. Megcsúszott es beleesett. A főnököm belevaló ember volt.

139.: Nektek is 4 * a pinkódotok?

140.: A nöi nem 4 csodája: 1, Nedvesnek lenni fürdés nélkül 2, Vérezni sérülés nélkül 3, Tejet adni fü zabálás nélkül 4, Hülyeséget beszélni kérdezés nélkül!

141.: A Beretta cég ezuton értesiti tisztelt megrendeloit, hogy az altalunk gyartott félautomata fegyverek, koronas logoval, Jimmy fantazianévvel kerulnek forgalomba.

142.: A telefonoddal szórakozol, ahelyett, hogy elore néznél?

143.: A Beretta cég a váratlan sikeren felbuzdulva hasonló fegyvereket küldött ajándékba Lagzi Lajcsinak , Kozsónak stb. A modell neve: music instructor -9mm!

144.: Az Ön által hivott ország: Zaire Hivás hossza: 73 perc.

145.: Az Ön által hivott szám át volt irányitva a 06-90-33-44-55 hivószámra, melynek felhivása 225 Ft percenként. Köszönjük megértését. Pannon GSM

146.: Az Ön által kért átutalás megtörtént. Tranzakció szám: 799853-135223 átutalt összeg: 300.000 Ft. Köszönjük, hogy igénybe vette szolgáltatásunkat! OTP Bank.

147.: Az Ön által kért szolgáltatást az Ön készüléke hibája miatt nem tudjuk aktiválni. Kérjük fáradjon be szervizünkbe. Westel

148.: Az Ön operátora nem tudja tolerálni tovább az közszeméremsértö szövegü sms-eit. Ezennel kártyáját felfüggesztjük!

149.: Betük helyett számokkal mondom el:793738535 !

150.: Csillagok, kérdöjelek, vigyori pofák, zárójelek, pontok, vesszök! Rám támadtak az sms-ek, gyere, hivj egy mentöt!

151.: Ez az üzenet jókedvet és boldogságot okoz. Már az olvasás pillanatában rád tör egy kellemes boldog érzés, de csak annál jelentkezik, akire az irásnál gondoltam!

152.: Fogadd meg barátom kedves szavaimat! Ne tartsd féken soha perverz vágyaidat. Kefélj agresszíven, sőt légy néha durva

153.: Hiába vagy bika, ha a felsö tested fika, hiába vagy tehetséges ha a péniszed nevetséges,fonyadt zacskód sok aszott szaros picsát baszott!

154.: Kérem indokolja meg, miért kivánja elöfizetését lemondani.

155.: Köszönjük, hogy igénybe vette nemzetközi hivás szolgáltatásunkat.

156.: Megtanultam elülröl,de hátulról is tudom! Élvezem,hogy nedves kéjesen mozgó szinte meztelen testel lebegek a felszinen és levegö után kapkodok! Ez az USZÁS!

157.: Melyik a legdrogosabb rajzfilm?A Micimackó Malacka parázik: bélyeg,Füles lassú:fü,Micimackó düllöngél:heroin,Tigris ugrál:speed,Egyértelmü:Róbertgida a dealer!

158.: Mit mondott a golyó miután ki jött Jimmy fejéböl ?? Hüüü ez Király volt!

159.: Nyomd lejjebb még lejjebb jó ! Tovább! IGEN ahh ohh, még egy kicsit ,majdnem! Tovább ne hagyd abba! Keményebben, úú de jó mmm ! Na ez az SMS SEX!

160.: Reggel, mikor az ágy kivet, első gondolatom te vagy, csak rád vágyom! Te vagy az életem, az álmom! Kávé, kávé mindenárom!

161.: Rendszerünk karbantartás miatt 18h-ig nem üzemel.SIM kártyája biztonsága érdekében kérjük kapcsolja ki telefonját!

162.: Segítenél nekem matekot tanulni??? Látod, annyira nem értek a számokhoz,hogy most is betük jelennek meg,pedig a számokat nyomkodom a telefonon.

163.: Szeretem formás melled, karcsú lábad, érzéki nyakad harapdálni! Érezni forró csupasz tested sós illatát! Bárcsak most itt lennél te drága GRILLCSIRKE!

164.: Tájékoztatjuk kedves elöfizetöinket, hogy szolgáltatásunkat 30%-os mértékben az inflációt követöen megemeltük. Westel

165.: Tisztelt Uram! Örömmel tudatjuk Önnel, hogy Jimmy halála után már Ön a legrondább ember az országban! Gratulálunk!

166.: Utolsó feltöltés: 2001. Április 01. Jelenlegi egyenleg: 17 Ft.

167.: Értesitjük, hogy a ROMA-COM RT átvette a Pannon GSM RT koncessziós jogát. Kérjük szerződése ügyében hivja készülékéről a 3145-145 telefonszámot.

168.: Bementem. Azt mondta üljek le. Leültem. Azt mondta nyissam ki a szám. Kinyitottam. Betette, majd kivette. Ez volt az első... FOGHÚZÁSOM!

169.: Amennyiben letörli ezt az üzenetet, az ön SIM kártyája autómatikusan leblokkol. Üzenet: PannonGSM

170.: Fekszek az ágyban. Téged hallak. Álmodom. Téged hallak. Felébredek. Téged hallak. MARADJ, MÁR CSÖNDBEN!

171.: Error&#>&#>&|ef>#&>>##>íyyxcVIRUS>#<<Đ@&#>&>r>yxcyError>#&#>>#^˘~°

172.: Szeretlek! Nem téged te barom, hanem a NOKIAt.

173.: A sex olyan mint a Nokia (Connecting people), olyan mint a Nike (Just do it), olyan mint a Pepsi (Ask for more) és olyan mint a Samsung (Everyone is inveted)

174.: If you love me love me well. If you hate me fuck the hell!!!

175.: Don't take a cigaret and die; just take a joint and fly.

176.: Játszunk varázslosat! ... Megduglak aztán eltünsz!

177.: Szerelem elsö látásra, vagy elsétáljak mégegyszer felétek?

178.: Én egy gyilkos vagyok. Pénzért ölök. De te a barátom vagy. Ezért ingyen öllek meg!

179.: Ha a jobb lábad a Karácsony, a bal lábad pedig Szilveszter, akkor meglátogatlak a két ünnep közöztt!

180.: Love is a name, Sex is a game. Forget the name and play the game!

181.: Csokolj meg és látni fogod a csillagokat. Szeress és lehozom neked a csillagokat.

182.: Mi az élet? Szerelem! Mi a szerelem? Csok! Mi a csok? Gyere ide és megmutatom!

183.: Most a vilagon 630 millio ember alszik, 300 millio eszik, 2.2 millio szeretkezik. Csak 1 birka olvassa ezt az uzenetet!

184.: Néhány perce 630 millioan aludtak, 300 millioan ettek, 2.2 millioan szeretkeztek. Csak egy tetü ért rá SMS-t irni!

185.: Ezt az SMS-t csak egy szexis lány tudja elolvasni. Nem megy? Próbáld újra? Még mindig semmi? Ááá hagyjuk...

186.: Tisztelt előfizetőnk, biztonsági okból megváltoztattuk PIN-kódját, új PIN-kódja: 1111. Tisztelettel: Pannon GSM.

187.: Boldog vagyok miota megismertelek!Vágyakozva gondolok rád mindig!Alig várom,hogy kibontsalak és élvezettel végignyalogassalak!Te drága MAGNUM,imádlak!

188.: Tisztelt Uram korházunk a max. diszkréció érdekében SMSben küldi el diagnózisait. Az ön merevedési problémáit a prosztára csavarodott bélféreg okozza!

189.: Tisztelt elofizetönk, kérésére letöltöttük memoriájából telefonkönyvét és üzenetét továbítottuk az ott szereplö számokra. Az ön üzenete: BASZODJ MEG!

190.: Béla! Tudd meg, hogy utállak, szakítani akarok, és ezt elküldöm minden ismerösödnek SMS-ben! Laci

191.: Gratulalunk, Ön a Melegek Szövetségének teljes jogú tagja lett. Ne feledje, mi mindig Ön mögött állunk :)

192.: Mostantol kezdve átveszem az iranyítast.Te azt hiszed ez csak érzékicsalodas.És ez így is van rendjén... THE PHONE HAS YOU

193.: Bocsika,ez az sms félrement.Visszaküldenéd? :)

194.: Most kaptal egy sms-t. És, mi van akkor? Azt hiszed menö vagy? :)

195.: Mi a neve a cigány mobilnak?...Motoroláh

196.: Mi lett volna, ha Jimmy felakasztja magát? Ringó Sztár...

197.: Gratulálunk! Ön az első,aki képes volt annyit szarakodni a telefonjával, hogy vécén ülve hagyta, hogy beköpjék a legyek!

198.: Ötre jövök szeretkezni, ha késnék, kezdd el nélkülem.

200.: Amikor a törpék hazaérkeztek a bányából, Hófehérke szép sorban leszopta őket, majd végül így szólt: Na, ez a hét is gyorsan elment.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.