Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

1-100


2.: Hello! En egy marslako vagyok, belebujtam a mobilod gombjaiba es most az ujjaiddal szeretkezek. De latom, hogy Te is elvezed... mert mosolyogsz.

3.: Az On mobiltelefonja megsertette a Magyar Honvedelem titkos frekvenciajat! A problema elharitasa erdekeben azonnal hivja a Technikai Ugyeletet: +36308000909"

4.: Az On mobiltelefonja buncselekmenybol szarmazik. Munkatarsunk erkezeseig maradjon a helyen. BFK Akciocsoport

5.: Az On kornyezeteben bombat erzekeltek a muszereink, haladektalanul hagyja el a teruletet! Tuzszereszet

6.: WARNING!!! Critical ERROR! This message is a MobilPhone VIR...

7.: Szia Kata vagyok! Van egy Pepsid?

8.: Tisztelt Ugyfelunk! Tajekoztatjuk, hogy a e havi mobilszamlaja atlepte az 500000 Forintot. Ugyfelszolgalat

9.: Ez egy GSM virus! A SIM kartyaja torlésre kerül. Folyamat indul. Brrr, brrr, brrr. Kész, ön ezentul Romacom ügyfél.

10.: Ez egy agyfelfrissito program... Kereses... Kereses... Kereses... Hiba! Az agyat nem talalom. Eljaras befejezve.

11.: ?*@_$-%(&/* vagy, de azért szeretlek!

12.: Error! User IQ is too low!!!

13.: A Magyar Sakkszovetseg orommel ertesiti, hogy megtalalta Onben a kabalafigurajat! Nem... nem... On nem a kiraly. On a sotet paraszt.

14.: Az on telefonja zavarja halozatunk mukodeset ezert kerjuk helyezze a keszuleket a foldre es 1-meter magasbol paros labbal ugorjon ra!

15.: Tisztelt ugyfelunk! Sajnalattal kozoljuk, hogy a pumpalos puncivadasz onkielegitonk elfogyott, ezert mast kell valasztania!! Tisztelettel: Popo M.

16.: Kicsiny orrlyukam hamvas tartalmabol paranyi gombocot formazok, s hajitom feled, mire te ketsegbeesve uvoltod: Hagyj, eleg! A hatsomat forditom feled.

17.: Az Ön készülékében egy önmegsemmisitö chipet érzékelt a halozatunk, mely 10 perc mulva aktivizalodik. A robbanas érdekében azonnal dobja el a telefonjat!!!

18.: A legujabb amerikai felmérések szerint azok a férfiak akik agybavizelnek és gyengék a szexben azok a jobb kézben tartjak a telefont mikor ezt az SMS-t olvassak!!!

19.: Gratulalunk on megnyerte akcionk fodijat 100 000 Ft ingyen beszélgetést! Mazli Rt.

20.: Lemerültem, sürgösen hivj fel ezen a szamon: 06 1 3171888

21.: Ha a hülyeségtöl orditani lehetne, neked nem is kellene mobiltelefon!

22.: Az egyetlen dolog a vilagon, amiért a férfiak azon vitatkoznak, hogy kinek van kisebb ... a mobiltelefon.

23.: Az Ön telefonjanak az akkumlatora tullépte a megengedett hömérsékletet, ezért azonnal helyezze hideg viz ala!

24.: Szolgaltatonk fellép az illegalis tartalmu, közszeméremsértö SMS üzenetek ellen, ezért az Ön simkartyajat letiltottuk, Ön ellen rendörségi eljarast inditottunk.

25.: FIGYELEM! Azonnal vegye ki a SIM-kártyát! 5,4,3,2,1... tul késö! Ezentul Ön a török ALDICOM szolgaltató ügyfele. Merhaba!

26.: FIGYELEM! Ez egy mobil telefon virus. 5 perce van ra hogy 3 ismerosenek tovabkuldje ezt az uzenetet. Ha nem tesz igy szamlajara 50000Ft terhelodik.

27.: En egy foldonkivuli leny vagyok es mobiltelefonnak alcazom magam, ujjaid tapogatasaval a nemi szervemet fogdosod es a mosolyodbol itelve tetszik neked!?!

28.: Die Ehe ist die lateinische Abkürzung für erare humanum est, oder Irren ist menschlich!

29.: Bocsanat, de egy nap csak egy emberhez tudok kedves lenni. Es ez nem a te napod, SEGGFEJ!

30.: A penz magaban nem boldogit! A boldogsaghoz szukseg van hazra, autora, nokre is!

31.: Bocsi, elhagytam a telefonszamom. Nekem adod a Tied?

32.: GSM operator: a jobb terero erdekeben helyezze a telefonkeszuleket a foldre, alljon ra, es emelje magasra a kezeit!

33.: Az SMS-kozpontot jogosulatlanul hasznalta. Eljarast kezdemenyeztunk On ellen. / Unauthorized use of our SMSC. Further attempts will be prosecuted.

34.: A PANNON GSM legujabb szolgaltatasa: ha on rendelkezik vibracios akkumlatorral ellatott telefonnal, dugja a seggebe, es mi percenkent felhivjuk.

35.: Imadod edes testemet. Szereted,ha a szam a szadhoz er. Fellegekben jarsz, ha testedben erzed meleg cseppjeimet. Vajon ki lehetek? Nem tudod? JIM! JIM! JIM BEAM

36.: Wake up, Neo! The Matrix has you!

37.: Kopaszodó fejedet ne gyötörjék tobbe gondok, fonjak at a nyakad feher noi combok. Boruljon a szemedre a puna bore, es hianyzo hajadat potolja a szore!

38.: A szerelem definialhatoan amorfizalodott periférikus komplexum, ahol pszeudoindividualisztikus egocentrumban kinalja a 'De jo baszni!' érzést...

39.: Tegnap éjjel kétségbe esve kerestelek, a csupasz testemen akartalak érezni, hol voltal te hülye pizsama!

40.: Szeretlek mert draga vagy nekem, szeretlek mert nem kell sokaig füzni hogy jarj velem, szeretem a nyelvedet és élvezettel hatolok beléd, te vagy a kedvenc cipöm!

41.: Total fatal barometal elszallt huggyultagyu fövadbarom vagy-e? Pörzsölte-e mar le felhamréteged jelentösnek mondhato hanyadat a maxra gerjesztett hangfal?

42.: Kotyogo klotyo fele totyog a lotyo, de mar keso mert a rotyogo gatyobol potyog a motyo.

43.: Tököd szőrös, vörös csöcsök közt szörföz vörös ördög(öttömöd),örömök között röhög.Pöcsöd csöcsök közt tömölöttyöt öntöz. Köbös tőgy röhög: köllött csöcs? Pöcs!

44.: Tajekoztatjuk, hogy legutobbi hivasat a BRFK rogzitette. A hangszalagot bizalmasan kezeljuk, harmadik szemelynek nem adjuk ki. Pannon GSM.

45.: Mi a teendo ha a multiplikatoros telebabratorban nem zigal a gagyugo, es nem oborol a huppancs?

46.: Tisztelt ugyfelunk! Keszuleket IMEI szama alapjan azonositottuk! GSM keszulekerol illegalis kodokat kuldott amely buntetoeljarast von magautan!

47.: Forrosagtol izzadva vagyom Rad! Nyelvemmel akarom érezni minden négyzetcentimétered, s élvezni, amint zuhanyként hütöd le tüzelö testemet! Imadlak csokifagyi!!!

48.: Simogatsz, becézel, érzem mar a labam közét elöntö nedvességet. Lassan a hatamra fektetsz és gyengéden levetköztetsz. Hurra, uj pelenkat kapok!!!

49.: Hosszu és kemény, beveszed a szadba, ide-oda mozgatod, egyre mélyebben, egyre gyorsabban, mar valami fehér folyik a szadból, mikor végre kiveszed a FOGKEFÉT!!!

50.: A SEX: perc, melyben kiegyenesedett, megmerevedett szervedet egy csecses egyedbe vezeted be, emellett kezedbe mellet veszel, s feneked fel-le emelgeted!

51.: ZöldÖblösKöcsögötÖrököltÖdön.ZöldÖblösKöcsögFölöttBögölyRöpködött,SKöpött.ÖdönHörgött-DögöljBögöly!SRögttönLököttKöcsögTörött,BögölyDöglött.ÖdönRöhögöttHö-Hö

52.: Tudom, rosszul fog esni amit most irok, hidd el nekem sem konnyu, de valakitol meg kell vegre tudnod az igazsagot........A telapo nem letezik! :)

53.: Megerintettem. Olyan kemeny volt es hatalmas. De erot vettem magamon es nem kaptam be, hanem lehuzogattam a bort rola, majd szopogatni kezdtem az Oszibarackot.

54.: Itt allok elötted, combjaid lagy ölelésére szomjazom. Kérlek ülj ram finoman és kapaszkodj belém!... A Te egyetlen mérleghintad.

55.: Örömmel értesitem, hogy Ön megnyerte nyereményakcionk födijat, egy 3 hetes cigany gyereket. Amennyiben elmulasztana az atvételét, postazzuk az egesz csaladot.

56.: A magyar termeszetgyogyaszok szovetsege gratulal Onnek abbol az alkalombol, hogy On az egyetlen, aki szajratetellel tudja gyogyitani a fitymaszukuletet..

57.: A szanko lerobbant, a rénszarvasok itt hagytak! A bokam kibicsaklott, a krampuszok kurvaznak...az idén mar nem megyek sehova! Üdv: Mikulas!

58.: Nincs olyan karom mint Arnoldnak, nincs olyan szemem mint Brad Pittnek, nincs olyan hasizmom mint Mel Gibsonnak, de ugy nyalok mint LASSIE.

59.: Hajad ritka, az is deres, a végbeled meg aranyeres. Segged fonnyadt. Faszod béna, olyan mint egy rohadt répa. Nem is jó az többé masra, esetleg csak hugyozasra!

60.: Ma divatosak a kis autok, és a kis mobiltelefonok is. Eljön az idö, amikor divat lesz a kis fasz is, és akkor te is nagy vagany leszel!

61.: Laza vagyok, szétesem, kezemben a GSM. Agyban fekszem meztelen, gyalulnék én rendesen. Ha Te is akarsz énvelem, hivjal fel a telcsimen.

62.: Az ön horoszkopja a következö napokra: rengeteg dicséretet kap munkatarsaitól, viragözön arasztja el. Ezen ne lepödjön meg, minden temetés ilyen.

63.: Rég hallottam rolad,te szép magyartarka,apoljon le téged egy nagy bika farka! Sajgo segged likat hüsitsd hideg jéggel,és ha nem volt elég,kurasd magad széjjel!

64.: Szörös hörcsög szörpöt szörcsög, ratörtek a heregörcsök. TE meg szörcsögj sört vagy fröccsöt, nem lesz soha HEREGÖRCSÖD!

65.: Csaladi okok miatt eladnam fekete 600 SEL Mercedesem JIMMY1 rendszammal, majdnem teli taras Berettaval, HULLAJO aron! A jeliget dalban mondom el!

66.: A farok definicói:1-10 évig vízmü,12-20 évig hajtómü, 20-30 évig erőmü, 30-40 évig évig remekmü 40-50 évig életmü, 50-70 évig emlékmü, 70-től bördiszmü.

67.: Ez a te szerencse halad <¤>< , ami mindenkinek szerencsét hoz az életben. El kell küldened öt kedves embernek, különben eluszik a szerencséd!

68.: Élj úgy, hogy ha lepereg elotted életed filmje nehezen tudd eldönteni, hogy kaland vagy pronófilmet láttál.

69.: Elöször finoman behatolok abba a nedves kis résbe, majd vadul dolgozom rajta, végül elmegyek, így szerellek meg téged te átkozott vízakna!

70.: Vágytam rád, kívántalak, levetkoztem és izzadni akartam alattad órákig, szenvedni, de le kellet mondanom rolad mert nem voltal bekapcsolva te dog szauna!

71.: Kérlek mostantól ne telefonálj, ne írj, ne keress! Énekelni tanulok, király kell az országnak.

72.: Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszal le 51 kg lekváros grillsütöt, akkor hany Barkas hoz el 4 németül beszélö krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

73.: A szerelem olyan mintha behugyoztal volna a gatyadba, mindenki latja rajtad ,de csak Te erzed a meleget!

74.: A csok a szerelem beszéde. Kérlek gyere ide és beszélgess velem!!!

75.: Szemed zold, hajad barna, pocsod mint a hangya farka. Eszed kevés, fejed torz, szagod mint a doglott borz. S, hogy e vers ne legyen hiaba, nagy lofasz a pofadba!

76.: A telefonoddal szórakozol, ahelyett, hogy elore néznél?

77.: Jimmy elfelejtette,hogy maradt a csöben egy golyó........De utána eszébe jutott!!!

78.: Felmentem hozza. Gyozkodott, azt mondtanem fog fajni. Meggyozott. Elovette es felrehuzta a bugyimat. Benyomta. Oh te fajdalmas tetanusz!!!

79.: Mi van a Friderikusz farka vegen? ? ? Gyerekszaj! :)

80.: A dohanyzas 7 perccel roviditi meg minden ember eletet, a szex 15 perccel hosszabbitja. Uzenjuk minden dohanyosnak:KURJATOK AZ ELETETEKERT!

81.: Ajtónkon kopogtat már a hideg tél is,ilyenkor fázik igazán a pénisz! Sapkánál sálnál jobb a meleg pina!Találjon meg téged is egy szexőrült liba!

82.: Mi a nö 4 kedvenc állata?Egy Jaguár a garázsban,egy Bika az ágyban,egy Ezüstroka a nyakban ,es egy Marha aki mindezt megveszi!!

83.: Ez a kisugárzás, ez a mosoly, ez az intelligencia, ez a helyes arc és mindenekelőtt ezek a gyönyörű szemek, de most már elég rólam. Te hogy vagy?

84.: Hallom mikor éjjel belibbensz szobámba, megérinted meztelen testem minden részét. Hirtelen meglátod a legizgalmasabb pontot és elkezded szívni. Te rohadt szúnyog!

85.: Szia! Ugy gondoltam, szülinapodra veszek neked egy lovat. Persze csak részletre. Elöször egy.....LOFASZT!

86.: A legjobb TV a nő! Elöl van 2 gomb, hátul a hangszóró, középen a képernyö. Havonta szines adás van és ha netalán elmarad akkor valaki baszogatta a készüléket!

87.: A Guinnes Rekordok Konyve szerint az On talpa a legkisebb sakktabla a vilagon! Mert azon csak 1 paraszt fer el!

88.: Légyszives nagyon fontos lenne hogy a B@s&s#>t és tedd a {%3^+ de a mási[$¤ is! Fontos az életem függ töle köszi hálám üldözni fog!

89.: Szabad vagy? Nincs semmi gondod? Nősülj meg és vegyél egy autót!

90.: Tisztelt Előfizető! Kötelességünknek érezzük tájékoztatni Önt, hogy már jó ideje figyeljük tevékenységét. Most épp SMS-t olvas.

91.: Rájöttem, hogy én vagyok az Isten, mert amikor imádkozom, én hallom...

92.: Nézem a csillagokat, és Téged látlak. Nézem a napot, és Téged látlak. Nézem a világot, és Téged látlak... Menj már arrébb bazzzeg mert nem látok Tőled semmit !!!

93.: Tájékoztatjuk, hogy a szépirodalom klasszikusai SMS-en szolgáltatásunk keretében Ön által megrendelt Háború és béke továbbítását 20Ft/140 karakter egységáron megkezdtük...

94.: UgYeMiLyEnSzArÉrZéSmIkOrOlYaNüZeNeTeTkApSzAmIcSuPaKiSéSnAgYbEtÜbÖlÁlLnInCsBeNnEsZóKöZéSnInCsSeMmIéRtElMeDeEzAtEpRoBlÉmÁdMiÉrTkÖlTöTtÉlMoBiLrA?

95.: A Beretta cég ezuton értesiti tisztelt megrendeloit, hogy az altalunk gyartott félautomata fegyverek, koronas logoval, Jimmy fantazianévvel kerulnek forgalomba.

96.: Ujjaid kozé fogod, és a szadhoz emeled nyelveddel finoman megtamasztod, elmosolyodsz. Fogaddal gyengéden megharapod, hogy kijojjon a mag. Kérsz még egy szotyit?

97.: Kívánom, hogy a Karácsony öröme Veled legyen egész évben, úgy mint a tulevelek a szonyegben. Boldog Karácsonyt!

98.: Tisztelt Elofizetonk! Gratulálunk, Ön rendelkezik a legkisebb készülékkel vásárlóink között. Nem, nem a mobiltelefonra gondoltunk...

99.: Beleültem, kicsit féltem. Kinyitotta, majd belehelyezte. Ki-be mozgatta, és utána kihúzta. Egy kicsit véreztem is, hisz ez volt az elso... foghúzásom.

100.: Egy Allambiztonsagi ugybe keveredett. Ne forduljon meg csak nyujtsa ki a bal karjat, amig egy fekete taskat nem kap bele!

  

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.